[random-image attachmentids="47,49,50"]

Meie eesmärk

Müüme
Eestimaal kasvatatud ja
kohalikest toorainetest
toodetud kaupa

Tootjad

Kliki kaardil piirkonnale, et näha meie koostööpartnereid!

harjumaa laanevirumaa idavirumaa 4 jogevamaa tartumaa polvamaa vorumaa jarvamaa 10 viljandimaa parnumaa raplamaa saaremaa hiiumaa

Uudised | Kroonika | Galerii

MTÜ Maitsev Lõuna-Eesti Talveseminar 2014

16. jaanuaril 2014. a toimus Talveseminar teemal “Kohalik toit – kuhu edasi?”

Päeva alustas Katrin Noorkõiv, rääkides kohaliku toidu ja väiketootjate olukorrast hetkel ning lühikese tarneahela toetamisest Maaelu Arengukava 2014-2020 perioodil. Seda saab vaadata siit: ettekanne talveseminaril16.01.

Leader tegevusgruppide esindajad arutlesid kohaliku toidu osa üle uues programmperioodi strateegiates.

Taluturu tegemistest ja arengust rääkis Merle Vall ning MTÜ Maitsev Lõuna-Eesti rollist tootjatele Tiit Niilo.

Tiina Mällo Veterinaar- ja toiduametist selgitas nõudeid, mida tuleb järgida toidu tootmisel koduköökides. Ettekannet saab vaadata siit: EREL toidu valmistamine jaanuar 2014 (1).

Kohal oli ka Tartu Hoiu-laenuühistu esindaja tutvustamaks võimalusi väiketootjate toetamisel.

Päeva viimase ettekande tegi Mr. Jakobi peakokk Jorma Riivald, rääkides kohaliku tooraine kättesaadavusest ja kasutamisest peakoka pilgu läbi.

 

Seminari korraldajad tahavad tänada kõiki, kes üritusel osalesid. Loodetavast said kõik oma ideedele ja mõtetele jõudu juurde!