Tootjad

Kliki kaardil piirkonnale, et näha meie koostööpartnereid!

harjumaa laanevirumaa idavirumaa 4 jogevamaa tartumaa polvamaa vorumaa jarvamaa 10 viljandimaa parnumaa raplamaa saaremaa hiiumaa

Retseptid

Pikalt haudunud seakülg

1 kg seakülge
2 sl teralist sinepit
2 sl sojakastet
2 sl mett või angervaksasiirupit
1 hakitud sibul
soovi korral 2-3 hakitud küüslauguküünt
soola

Lõigake liha parajateks tükkideks või jätke ühes suureks tükiks. Segage
ülejäänud ained läbi ja määrige lihatükkidele. Laske võimaluse korral üleöö
jahedas maitsestuda. Kuumutage ahi 175 kraadinid, tõstke liha ahjuvormi,
katke pealt kaane või fooliumiga ning asetage vorm ahju. Küpsetage 1 tund,
seejärel alandage temperatuur 130 kraadini ja küpsetage veel 2-4 tundi.
Liha peab olema nii pehme, et laguneb peaaegu.
Lõpus võite soovi korral kaane või fooliumi eemaldada ning küpsetada 200
kraadi juures pool tundi, et lihale kena krõbe koorik anda.