Tootjad

Kliki kaardil piirkonnale, et näha meie koostööpartnereid!

harjumaa laanevirumaa idavirumaa 4 jogevamaa tartumaa polvamaa vorumaa jarvamaa 10 viljandimaa parnumaa raplamaa saaremaa hiiumaa

Viimati lisatud retseptid

pilt
Leiva-mandlitort
Viis aastat Taluturgu - kas keegi oleks võinud aegade alguses loota, et nüüd saame esimest pidulikumat aastapäeva pidada. On ju tegemist ainsa kohaga Tartus, kus saab kevadel värsket sparglit, suve lõpus magusaid viinamarju ning sügisel põllult toodud suh
Loe edasi
pilt
Kodutehtud grillvorstid
Grillvorstide tegemine on lihtsam kui arvata võiks. Selleks läheb tarvisvaid hakkliha, sea- või lambasooli ning maitseaineid. Kui muud polekäepärast, kõlbab maitsestamiseks isegi vaid sool ja pipar. Tegelikult on see üks suur eksperimentide avastamata
Loe edasi
pilt
Jaanipäevajärgne panniroog
Kevadel oli küll tunne, et sel aastal saab esimesi kartuleid alleslõikuspühaks. Pealtnäha külma ja vinduva kevade varjus toimetas loodus ikkaoma rütmis. 2. juuniks pruuniks saada polnud küll lootust, kuidjaanipäevaks on vastse saagi kartulimugulad l
Loe edasi
pilt
Spargli-hernepirukas
Maikuu on spargliaeg. Spargel, mille väljakasvanud võrsed ehtisid pikka aega vaid lillekimpe, on söögilaual tagasi. Mullast nina välja pistnud väikesed rohelised varred väärivad ootamist, nende õrnalt hernene maitse on midagi enamat kui lihtsalt üks rohel
Loe edasi
pilt
Kevadesalat
Talv nägi välja nagu külm kevad ja kevade algus nägi välja nagu ... külm kevad. Kõik arvasid, et aprilliks on päris kevad mühinal käes, aga ei miskit. Alles aprilli lõpuks! Ometi hakkavad metsaääred rohetama, linnud üürgavad hommikuti kõrvulukustavalt nin
Loe edasi
pilt
Rikkalik lihavõttesai ehk baba
Eesti keel on kaunis, kuid riukaid täis. Eriti hea on sellele mõelda äsja olnud emakeelepäeva ning peagi saabuvate ülestõusmispühade valguses. Nimelttuntakse slaavi köögis erinevaid pärmitainast lihavõtteküpsetisi nagu *kulitš, mazurek* ja *baba*. Poola
Loe edasi
pilt
Küülik glögivannis
Talv ilma küülikupraeta? Nojah! Aga koos sellega? Otse loomulikult! Vabaltkasvanud küülikust valmistatud praad või hautis on ülimaitsev. Liha on õrn,kahvliga luudelt lahti murdes on näha silkamisest või kasvõi sügisesepäikese käes ringutamisest tuge
Loe edasi
pilt
Pastinaagi tarte tatin
Magus värelus kusagil südame all reedab, et hoolimata sellest, et me tihtipeale püüame jätta muljet, nagu uus algus on justkui loomulik ning mingit ärevust hinges pole, ometi ikkagi on. On see siis uus aasta, uus algus või kasvõi sügisel uus õppeaasta. Vi
Loe edasi
pilt
Jõulurull
Detsember on kokkuvõtete aeg, ükstapuha, kas see on aedniku, pagari võikasvõi poliitiku aasta. Kui oma töid südamega teha, pole põhjust kahetseda.Niikuinii pole võimalik ajaratast tagasi pöörata. Järgmisel aastal saabkindlasti paremini, aastavahetus
Loe edasi
pilt
Pikalt haudunud seakülg
November - hallide varjundite aeg. Lapimaal algas polaaröö. Ometi piisavaltkaugel, kuid vahel tekib tunne, et oleme tõstetud samale laiuskraadile.Hall, hall ja veelkord hall! Paras aeg pista ahju üks mõnus soojendavpraad. Tavaliselt on selleks seaka
Loe edasi
pilt
Ahjukartulid soolarääbisega
Ja mõnusalt soe kuldne sügis ongi läbi. Värve jääb vähemaks, üksnes päikeselisel päeval leiab saapanina ees või õhus lendlemas veel eri toonidega kollaseid ja pruune lehelitreid. Mõned päevad külma ja karget sügisilma vahelduvad taas hallide ning sombuste
Loe edasi
pilt
Seenekorvikesed
Tänavune sügis on seenesõprade jaoks helde olnud. Vahepeal oli tunne, et mistahes meedias võistlesid vaid seenepildid - kellel on metsast tulles rohkem korve kaasas. Kes armastab puravikke - aga palun! Kes kuuseriisikaid - loomulikult, ikka korviga. Ega m
Loe edasi